sunnuntai 21. helmikuuta 2016

6. Ratsastuksia näkyvissä

Eli menin eilen, lauantaina Ninalla pitkästä aikaa. Sain suostuteltua Venlan kuvaamaan joten postaus sisältää kuvia. 


KAIKKI KUVAT C. Venla!







Huomasin tallilla, että olin unohtanut kaapin avaimen kotiin joten minulla ei ollut ratsastuskamoja. Lainasin kaveriltani kypärää ja menin vain Uggeilla. Älkää välittäkö minun tosi upeasta asusta.Kävelin aluksi maastossa hetken ja piti n. 20 metrin välein ottaa tilsat pois.





 Maneesissa aloin ravaamaan ja taivuttelin Ninaa ja samalla tein voltteja ja pysähdyksiä. Nina tuntui todella kivalta kun en kuitenkaan ollut mennyt niin pitkään aikaan. Kävelin hetken ja aloin nostin laukan. Annoin ensin Ninan laukata aika vapaasti ympäri maneesia ja sitten aloin tekemään ympyröitä sinne tänne sekä siirtymisiä ja laukannostoja.


Naurattaa

Ihana könötys
 








Tein samaa molempiin suuntiin. Lopuksi ravailin aika pitkään ja tein pysähdyksiä ja taivuttelin. Nina tuntui varsinkin lopussa tosi kivalta ja oli kiva ratsastaa sitä. Käveltiin Venlan kanssa tallin eteen ja otettiin siinä vielä Ninasta kuvia.







Näillä näkymin ratsastan huomenna rästillä, tiistaina Ninalla, keskiviikkona taas rästillä, torstaina olen menossa hyppärille pitkästä aikaa en kylläkään Ninalla vaan jollain tuntiponilla. Perjantaina on oma tunti, lauantaina rästille ja sunnuntaina vielä Ninalla. On siis tulossa aika hevospainoitteinen Hiihtoloma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti