keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

7. Tiistain ratsastelua

Olin tiistaina ratsastamassa Ninalla. Laitoin Ninan ihan rauhassa kuntoon ja lähdin maneesille päin. (KAIKKI KUVAT C. Vig)

 Kävelin hetken ja aloin ravaamaan. Halusin herätellä ensin rauhassa Ninan. Alkuun Nina ei oikein toiminut avuille. Tein vähän väistöä molempiin suuntiin ja taivuttelin paljon.
 Vicsu laittoin pari puomia ja tulin molempiin suuntiin niitä ravissa ja yritin tulla eri tempossa niitä. Kävelin hetken ja nostin sitten laukan. Otin pari laukka pätkää ja siirryin takaisin raviin. Nina alkoi tuntumaan ravissa tosi kivalta ja venytti kaulaa hyvin. Työskentelin ympyrällä ja tein siirtymisiä. Nostin laukan ja Nina tuntui todella kivalta ja toimi hyvin. 
  Kävelin aika pitkään ja nostin laukan ja tulin pari kertaa puomit laukassa. Ninalla alkoi vauhtia riittääkkin ja annoin vaan laukata ympäri maneesia hetken. Tulin puomit vielä pari kertaa ja aloin ravaamaan loppuraveja. Nina tuntui taas todella kivalta. Ravailin hetken ja päätin yrittää mennä Ninalla ilman satulaa loppukäynnit. Ennen Nina ei ole tykännyt siitä ja on alkanut pukitella. Tällä kertaa Nina oli super eikä tehnyt mitään! Olen tosi tyytyväinen Ninaan ja koko ratsastuksen ajan se oli tosi kiva ja oli mukava ratsastaa sitä.
<3
  Tulin alas ja talutin Ninan takaisin talliin ja harjailin sitä siinä ja otin sualla kun silläkin on alkanut karvanlähtö. Nina sai sen jälkeen ruuat ja oli tosi tyytyväinen.

Maanantaina olin rästillä ja menin Ara nimisellä ponilla.
Ara
Keskiviikkona olin myös rästillä ja menin Matti nimisellä ponilla.
Masi pallopää
Molemmista jäi ihan ok fiilis. Matti tosin on kyllä paljon enemmän mun mieleen kuin Ara. Matti oli aika tahmea, mutta toimi hyvin. Ara taas oli perus Ara eli laiskahko ja ei taipuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti