maanantai 7. maaliskuuta 2016

8. Päivittelyä

Tietokone on mennyt rikki jonka vuoksi en ole voinut kirjoitella. Ei ole tehnyt mieli puhelimella kirjoittaa. Nyt kuitenkin sain otettua niskasta kiinni ja kerron tästä menneestä ja ensi viikon viikonlopusta.
Eli perjantaina menin suoraan koulusta tallille ja tarkoituksena oli heti lähteä ratsastamaan Ninalla. Menin Ninalla aika paljon ympyrällä ja Nina ei tuntunut mitenkään erityisen hyvältä.
Söin ja valmistauduin omalle tunnille. Tunnille toivoin Blinkaa tai Ärlaa. Sain taas Blinkan ja sain tehdä aika paljon itsenäisesti tunilla kun ei ollut Blinkan hermoille sopivia tehtäviä.
Lauantaina suunta kohti Horse Fair messuja ja ostin sieltä uuden kypärän ja ovikyltin Ninalle. Sunnuntaina oli kisat joissa menin 70-80cm  Ninalla.
Ensi viikon viikonloppuna olisi suunnitelmissa pitkä päivä perjantaina tallilla kun ei ole edellisyön yökoulun takia perjantaina koulua. Perjantaina olen menossa vanhan ystäväni luo yökylään ja lauantaina tallille missä hän liikuttelee 2hevosta. En vielä tiedä mitkä päivät ensiviikolla menen Ninalla, mutta se nähdään sitten!


Käykääs katsomassa minun heppa ig-> @lvjaponit


Ärsyttää kun en saa puhelimella liitetyä oikean kokoisia kuvia. Aargh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti